BEDANKT!
Ik ben heel dankbaar voor het advies, de tips, tricks, informatie en hulp van:
Elderflour, micro bakkerij in Schiedam
Annika Kramer, diëtist in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam
Aran Goyoaga, schrijfster van de beste glutenvrije kookboeken!
Obsessed Cook, foodblogger
AERA, de maatstaf voor glutenvrije bakkers, Berlijn
Cristiane Sternberg, glutenvrije broodbakker, Brazilië
Alexandra Tetik, glutenvrije broodbakker, Roemenië
Annemiekeglutenvrij.nl, glutenvrije workshops
Caroline Ginjaar, glutenvrije broodbakker Pouwer Desem
Bert van Gennip, glutenvrije broodbakker, Happy Belly
Zonder jullie was ik niet waar ik nu ben, bedankt!
Ben je een glutenvrije thuisbakker of iemand die ook wil onderzoeken of een glutenvrije bakkerij beginnen haalbaar is? Aarzel niet en vraag mij om advies!